Gyakran Ismételt Kérdések

Gyakran Ismételt Kérdések

Hogyan tehetek fel hirdetést?

Küldhet ingyenes hirdetést bármikor egyszerűen kattintson a „Hirdetés feladása” linkre bármelyik oldal tetején. Ez végigvezeti Önt az egyszerű feladási folyamaton, ahol kiválaszthatja a hirdetés kategóriáját és helyét, megadhatja a címet és a leírást, legfeljebb 5 képet tölthet fel.

Hogyan szerkeszthetem a hirdetésemet?

Szerkesztheti hirdetését, ha bejelentkezik az Ügyfélközpontba, és belép a Saját hirdetések szakaszba. Innentől válassza ki a módosítani kívánt hirdetést, majd kattintson a „Szerkesztés” gombra. A hirdetési feladási folyamathoz hasonlóan a szerkesztési oldal lehetővé teszi a hirdetés bármi megváltoztatását, beleértve a kategóriát, helyet, címet, leírást és fényképeit. Ha befejezte a hirdetés módosításait, kattintson az oldal alján található „Frissítés” gombra a módosítások mentéséhez.

Hogyan lehet megújítani a hirdetésemet?

Jelentkezzen be az Ügyfélközpontba, és lépjen a Saját hirdetések oldalra, kattintson a megújítani kívánt hirdetés melletti „Megújítani hirdetést” elemre, végezze el a kívánt változtatásokat, majd kattintson az Elküldés gombra. Felhívjuk figyelmét: a lejárt hirdetések 120 nap elteltével törlődnek

Hogyan törölhetem a hirdetésemet?

Törölheti hirdetését, ha bejelentkezik az Ügyfélközpontba, és belép a Saját hirdetések szakaszba. Innentől válassza ki az eltávolítani kívánt hirdetést, majd kattintson a „Törlés” gombra. Felhívjuk figyelmét, hogy egy hirdetés törlése után a műveletet nem lehet visszavonni.

Nem kapott válaszokat a hirdetésemre, valami rosszat csinálok?

Ha nem kapott választ a hirdetésére, ez nem azt jelenti, hogy rosszul tettél. Nem szokatlan, hogy időbe telik, mire valaki válaszol a hirdetésére. Javasoljuk, hogy ellenőrizze a levélszemét / spam mappát, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az üzenetek nem kerülnek-e oda.

Hogyan adhatom hozzá vagy távolíthatom el képeket?

Képek hozzáadásához és eltávolításához jelentkezzen be az Ügyfélközpontba, és lépjen a Saját hirdetések szakaszba. Innentől válassza ki a megváltoztatni kívánt hirdetést, majd kattintson a „Szerkesztés” gombra. Görgessen le a galéria mezőhöz, ahol kezelheti a hirdetése képeit. Kattintson a „Tallózás a fájlra” gombra a számítógépen a feltöltendő képek kereséséhez. Minden hirdetés legfeljebb 3 képet tartalmazhat. Kattintson a „Szerkesztés ikonra” a kép szerkesztéséhez. És ha törölnie kell egy képet, kattintson a „Kuka ikonra”. Ha befejezte a hirdetés módosításait, kattintson az oldal alján található „Frissítés” gombra a módosítások mentéséhez.

Mikor lejár a hirdetésem?

Az ingyenes hirdetések 30 napig jelennek meg – a kiemelt hirdetések akár 60 napig jelennek meg

Mikor jelenik meg a hirdetésem?

A hirdetés felkerülése után néhány percen belül megjelenik

Beilleszthetek egy linket a hirdetésembe?

Igen

Ingyenes hirdetések feladása?

Igen. Az egész oldal alap hirdetés feladása ingyenes. Hirdetéseket tehet közzé, hirdetéseket böngészhet, és mindegyikre ingyenesen válaszolhat. Üdvözöljük bármikor, ingyen.

A prémium hirdetések felár ellenében érhetők el

Mik azok a prémium hirdetések?

Annak érdekében, hogy az Ön adatai kitűnjenek, kínálunk egy módszert a „szolgáltatás” felsorolására. Kisebb díj ellenében
tulajdonságait sajátíthatja el, és kaphat néhány kedvezményt, amelyek általában segítenek abban, hogy adatait gyorsabban értékesítsék:

  • Hirdetés kiemelés 7 -15-30 A láthatóság javítása érdekében a hirdetés 7 -15-30 napig a lap tetején látható.

Még nem kaptam meg megerősítő e-mailemet, vagy már nincs. Hogyan változtathatom meg hirdetésemet vagy fiókomat?

Ha még nem kapott megérkezési e-mailt, javasoljuk, hogy ellenőrizze a levélszemét / spam mappát. Ha nem kapja meg az e-mailt, vagy törölte azt, azt javasoljuk, hogy lépjen a bejelentkezési oldalra, kattintson az Elfelejtett jelszó elemre, majd írja be e-mail címét. Miután megkapta a fiókjához tartozó jelszavát, bármikor bejelentkezhet a jelszó megváltoztatásához, a feladáshoz, a hirdetések szerkesztéséhez vagy törléséhez.

Hogyan jelenthetek csalásokat vagy rossz hirdetéseket?

Ha egy hirdetés gyanús, vagy egy csaló felvette Önnel a kapcsolatot, kattintson a hirdetési oldalon található “Tartalom jelentése” linkre. Ez értesítést küld a támogatási személyzetnek a hirdetés további kivizsgálására. Kérjük, feltétlenül tartalmazzon részleteket a csalókról, például e-mail címet, telefonszámot.

Hogyan tudok biztonságban maradni a SellYourStuffFree.com webhelyen?

Arra ösztönözzük felhasználóinkat, hogy csak a helyi emberekkel és a személyesen találkozókkal foglalkozzanak. Soha ne érintsen pénzt és soha ne adjon ki személyes adatokat (pl. Társadalombiztosítási szám, bankszámla szám). További tippekért olvassa el a csalások és csalások elkerülésének oldalát .

Problémáim vannak a képeim feltöltésével, csinálok valamit rosszul?

Ha a képek nagyon nagyok, töltenek túl sok időt a feltöltéssel, különösen, ha az internetkapcsolat kissé lassabb, mint másoknak. Javasoljuk, hogy próbálja meg kicsinyíteni a képeit a számítógépén található képszerkesztő szoftver használatával. Megpróbálhatja beállítani a fényképezőgép beállításait is úgy, hogy a képek ésszerűbb méretűek legyenek, például 1024 × 768.

Megváltoztathatom a kapcsolattartási adataimat? (azaz e-mail cím, jelszó, fiók törlése)

Igen. Jelentkezzen be az Ügyfél panelbe , majd kattintson a módosítani kívánt szakaszra.

Hogyan reagálhatok egy hirdetésre?

Ha hirdetésre szeretne válaszolni, akkor egyszerűen töltse ki az „Üzenet küldése” részt, beleértve a „Neved” mezőt, az „E-mail” mezőt és az „Üzenet” mezőt. Ha készen áll az üzenet létrehozására, kattintson a „Üzenet küldése” gombra. Rendszerünk elküldi az üzenetet a hirdetés szerzőjének.

Hogyan kaphatok üzeneteket?

Ha valaki az „Üzenet küldése” szakasz kitöltésével válaszol a hirdetésére, rendszerünk továbbítja az üzenetet az Ön e-mail címére vagy a beérkező levelek mappájába. Ezután közvetlenül válaszolhat annak a személynek, aki elküldte a kérdést. Ellenőrizze a levélszemét / spam mappát, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az üzeneteket véletlenül nem küldi-e oda.

Hogyan helyezhetek el egy szponzorált hirdetést?

Jelenleg nem kínálunk speciális elhelyezést hirdetések számára az adatlapon vagy szponzorált hirdetési lehetőségeket a felhasználók számára.

Hogyan adhatok fel kiemelt vagy prémium hirdetés ingyen?

Több módon is tudsz ingyenesen prémium hirdetést feladni.

Gyűjts kreditet >>

További kérdéseivel lépjen kapcsolatba velünk itt

Megnyitás
*** Gumiszerelés Gumijavítás *** Adj fel szöveges hirdetést itt is!